Wiener SEF

Ukoliko ste riješili da veću sumu novca investirate bezbjedno i na duži period, Wiener sef osiguranje života sa jednokratnom premijom je Više nego siguran izbor.

Zašto je Wiener sef najsigurnije mjesto za vaš novac?

Jer je Život na prvom mjestu!

Samo jednom uplatom, u skladu sa Vašim mogućnostima, u prilici ste da osigurate svoj život na najmanje deset godina. Takođe, osiguranje možete zaključiti u korist vaših
najbližih i tako sačuvati vrijednu sumu novca kojom će moći da raspolažu.

Jer je Povjerenje na našoj strani
Wiener Städtische životno osiguranje je dio Vienna Insurance Group, jedne od najvećih osiguravajućih kompanija u region Centralne i Istočne Evrope..
Naši produkti su siguran način da se obezbijedite od nedaća koje nose krizna vremena.

Jer je Sigurnost naša obaveza
Kombinacijom ekonomske snage Vienna Insurance Group, stručnosti i znanja, na tržište smo donijeli potvrđen kvalitet i sigurnost. Izvanredna finansijska snaga koncerna VIG, je potvrđena i od strane internacionalne rejting kompanije Standard & Poor’s, koja je koncern vrednovala kao A+ sa stabilnim izgledima za budućnost, što je dokaz da i u nesigurnim vremenima postoje sigurna ulaganja.

Jer je Štednja naša prednost
Po isteku perioda trajanja osiguranja uživate u punim efektima sigurne štednje sticanjem dobiti. Uz isplatu osigurane sume isplaćuje se i ostvarena dobit.

Jer je Wiener sef Vaša štednja i sigurnost
Classic program je osnovni i najtraženiji vid osiguranja života sa značajnim štednim elementom. Takođe, u slučaju smrti, naša kuća trenutno, isplatom osigurane sume, zbrinjava članove porodice svog osiguranika.
U slučaju smrti uslijed nezgode, isplaćuje se dvostruka osigurana suma.